gamecube

GameCube

La Game Cube va ser una consola de videojocs llançada per Nintendo el 2001. Va ser la successora de la Nintendo 64 i va competir amb altres consolas de la seva generació, com la PlayStation 2 i la Xbox de Microsoft.

La Game Cube va ser la primera consola de Nintendo que va utilitzar discs òptics per als seus jocs, en lloc de cartutxos. Això va permetre als desenvolupadors de jocs crear jocs amb gràfics més avançats i amb més contingut. La consola va ser dissenyada per Katsuya Eguchi i la seva equip de desenvolupadors, i va ser llançada inicialment al Japó el 14 de setembre de 2001. Després va ser llançada a Amèrica del Nord, Europa i altres parts del món.

La consola Game Cube va ser molt popular a la seva època, però va ser superada en vendes per la PlayStation 2 de Sony. Tot i això, la Game Cube va tenir una llista impressionant de jocs exclusius de Nintendo, com Super Smash Bros, Melee, The Legend of Zelda: The Wind Waker, i Metroid Prime.

La consola també va ser famosa pel seu controlador innovador, que tenia un disseny en forma de «Y» i botons laterals per als seus jocs.

La Game Cube va ser descontinuada el 2007, després de vendre aproximadament 22 milions d'unitats a tot el món. Avui en dia, la consola és considerada una peça clàssica de la història dels videojocs i és un objecte de col·leccionista per als fans de Nintendo.

  1. Disseny compacte: una consola de videojocs molt compacta que mesurava només 15 centímetres d'ample, el que la feia ideal per als jugadors que tenien poc espai a casa seva.
  2. Controlador innovador: El controlador era una de les seves característiques més destacables, amb un disseny en forma de «Y» i botons laterals que el feien còmode i fàcil d'utilitzar.
  3. Jocs exclusius de Nintendo: va tenir una impressionant llista de jocs exclusius de Nintendo, com Super Smash Bros. Melee, The Legend of Zelda: The Wind Waker i Metroid Prime, que van fer que la consola fos molt popular entre els fans de Nintendo.
  4. Discs òptics: va ser la primera consola de Nintendo que va utilitzar discs òptics per als seus jocs, en lloc de cartutxos, el que va permetre als desenvolupadors de jocs crear jocs amb gràfics més avançats i amb més contingut.
  5. Connectivitat amb Game Boy Advance: La Game Cube també va tenir la capacitat de connectar-se amb la consola portàtil Game Boy Advance de Nintendo, el que va permetre als jugadors desbloquejar contingut addicional en alguns jocs i utilitzar la pantalla de la Game Boy Advance com a segona pantalla per als jocs de la Game Cube.
2023/03/17 14:59Un món 2D
2023/03/10 17:42Un món 2D

I aquí tenim el vídeo de la Virtual Gaming Library amb tots els videojocs de la Game Cube. Que el gaudiu.


Aquesta pàgina ha sigut visitada: Avui: 1 / Ahir: 2 Fins ara: 202

  • gamecube.txt
  • Darrera modificació: 2023/03/13 14:21
  • per unmon2d