microsoft:xbox-one

Xbox One

La Xbox One és una consola de videojocs desenvolupada per Microsoft i va ser llançada al mercat el 2013. Aquesta consola va representar una nova generació en el món dels videojocs i va oferir una experiència de joc immersiva i àmplia varietat de funcions multimèdia.

Una de les característiques més destacades de la Xbox One és el seu potencial gràfic. Està equipada amb una unitat de processament personalitzada de vuit nuclis, coneguda com a «Jaguar», que ofereix un rendiment excepcional en termes de velocitat i capacitat de processament. A més, incorpora una potent targeta gràfica AMD Radeon que permet gràfics detallats i de gran qualitat.

La Xbox One també destaca pel seu disc dur intern, que proporciona una gran capacitat d'emmagatzematge per a jocs, aplicacions i contingut multimèdia. Hi ha diverses versions de la Xbox One amb diferents capacitats de disc dur, com 500 GB, 1 TB o més.

En termes de connectivitat, la Xbox One ofereix connexió a Internet mitjançant Ethernet o connexió Wi-Fi. A més, inclou ports USB per a perifèrics addicionals, com ara controladors, teclats i altres dispositius compatibles.

La Xbox One també incorpora un lector de disc Blu-ray, que permet reproduir jocs i pel·lícules en alta definició. A més, ofereix diverses opcions de sortida de vídeo, com HDMI i sortida de vídeo component, que permeten connectar la consola a un televisor o monitor.

Una altra característica destacada és el servei Xbox Live, que permet als jugadors connectar-se a Internet i gaudir de funcions en línia, com ara jugar en línia amb altres jugadors, descarregar contingut addicional i participar en xats de veu o text amb la comunitat de jugadors.

En resum, la Xbox One és una consola de videojocs potent i versàtil que ofereix una experiència de joc immersiva i una gran varietat de funcions multimèdia. Amb el seu rendiment gràfic i les seves funcions en línia, la Xbox One ha deixat una empremta significativa en el món dels videojocs i ha captivat milions de jugadors a tot el món.

 • GPU personalitzada: La Xbox One està equipada amb una unitat de processament gràfic personalitzada AMD Radeon. Aquesta GPU ofereix un alt rendiment i permet gràfics de gran qualitat.
 • Resolució 1080p: La Xbox One pot suportar una resolució de sortida màxima de 1080p, que és el format estàndard de la resolució de vídeo en alta definició. Això proporciona imatges nítides i detallades.
 • HDR (High Dynamic Range): Algunes versions de la Xbox One inclouen suport per a la tecnologia HDR, que ofereix un rang dinàmic més ampli i colors més rics. Aquesta característica proporciona una major profunditat i realisme visual als jocs compatibles.
 • Suport per a jocs 4K: Les versions més recents de la Xbox One, com la Xbox One X i la Xbox One S, inclouen suport per a jocs en resolució 4K. Això permet una major nitidesa i detall en els jocs que estan optimitzats per a aquesta resolució.
 • Motor de shaders unificat: La Xbox One utilitza un motor de shaders unificat, que permet als desenvolupadors de jocs crear efectes visuals avançats i detallats com a textures detallades, efectes de llum i ombres, i altres efectes visuals complexos.

Una de les principals característiques de la Xbox One S és la seva capacitat per reproduir contingut en resolució 4K Ultra HD i suport per a la tecnologia HDR. Això significa que els jugadors poden gaudir de jocs, pel·lícules i altres continguts amb imatges més nítides, colors més rics i un major rang dinàmic.

La Xbox One S és més compacta i lleugera que el model original, el que la fa més portàtil i fàcil de transportar. També inclou un disc dur intern de major capacitat, amb opcions que van des dels 500 GB fins a 2 TB, per a emmagatzemar una gran quantitat de jocs i contingut multimèdia.

Una altra millora important és la inclusió d'un reproductor Blu-ray Ultra HD, que permet als usuaris reproduir discs Blu-ray en resolució 4K. A més, la consola disposa de connexió Wi-Fi integrada, diversos ports USB per connectar perifèrics i suport per a comandament sense fil.

La Xbox One S també inclou la compatibilitat amb el servei Xbox Game Pass, que permet als jugadors accedir a una extensa llibreria de jocs per descarregar i jugar mitjançant una subscripció mensual.

En resum, la Xbox One S és una versió millorada de la consola Xbox One original, amb suport per a resolució 4K i HDR, reproductor Blu-ray Ultra HD, connexió Wi-Fi, capacitat de disc dur ampliada i altres millores que fan que l'experiència de joc sigui encara més immersiva i gratificant.

La Xbox One S presentava diverses novetats en comparació amb la seva predecessora, la Xbox One:

 1. Disseny més compacte: La Xbox One S tenia un disseny més compacte i elegant, ocupant menys espai i sent més fàcil de col·locar en un centre de televisió o en una habitació.
 2. Suport per a resolució 4K: Una de les característiques més destacades de la Xbox One S era la seva capacitat per reproduir contingut en resolució 4K Ultra HD. Això permetia als jugadors gaudir de jocs, pel·lícules i altres continguts amb una qualitat d'imatge molt més alta i detallada.
 3. Suport per a tecnologia HDR: La Xbox One S també era compatible amb la tecnologia High Dynamic Range (HDR), que millorava la gamma de colors i el rang dinàmic de les imatges. Això proporcionava una experiència visual més vibrant, amb colors més rics i una major profunditat d'imatge.
 4. Receptor de Bluetooth integrat: A diferència de la Xbox One original, la Xbox One S incorporava un receptor de Bluetooth integrat, el que permetia connectar fàcilment comandaments sense fils compatibles amb Bluetooth i altres perifèrics.
 5. Reproductor de discos Blu-ray Ultra HD: La Xbox One S incloïa un reproductor de discos Blu-ray Ultra HD, permetent als usuaris reproduir pel·lícules en resolució 4K directament des dels discs.

La Xbox One X és una consola de videojocs de Microsoft llançada el 2017. És coneguda com «la consola més potent del món» gràcies al seu hardware avançat i a les seves característiques impressionants.

Amb una GPU personalitzada de 6 teraflops, la Xbox One X ofereix un rendiment gràfic excepcional. És capaç de reproduir jocs en resolució 4K Ultra HD amb una qualitat visual sorprenent i suport per a la tecnologia HDR, que ofereix colors més vibrants i un rang dinàmic més ampli.

A més, la Xbox One X disposa d'un disc dur de 1 TB per emmagatzemar una gran quantitat de jocs i contingut multimèdia. També té suport per a la reproducció de discs Blu-ray 4K Ultra HD, oferint una experiència de visualització cinematogràfica en el teu saló.

La consola també és compatible amb el servei Xbox Game Pass, que permet accedir a una biblioteca en constant creixement de jocs per descarregar i jugar mitjançant una subscripció mensual.

En resum, la Xbox One X ofereix un rendiment gràfic impressionant i una qualitat visual excepcional en resolució 4K. Amb la seva capacitat de disc dur, suport per a tecnologia HDR i compatibilitat amb el servei Xbox Game Pass, la Xbox One X proporciona una experiència de joc immersiva i de primera classe.

La Xbox One X va aportar diverses novetats significatives en comparació amb les seves versions anteriors:

 • Potència gràfica impressionant: La Xbox One X és coneguda com «la consola més potent del món». Amb una GPU personalitzada de 6 teraflops, proporciona un rendiment gràfic excepcional. Això significa que els jocs es poden reproduir en resolució 4K Ultra HD amb una qualitat visual sorprenent i suport per a la tecnologia HDR, que ofereix colors més vibrants i un rang dinàmic més ampli.
 • Millora del rendiment general: La Xbox One X incorpora un processador més ràpid i una major quantitat de memòria RAM, el que millora el rendiment general de la consola. Això es tradueix en temps de càrrega més ràpids, transicions suaus i una experiència de joc més fluida.
 • Compatibilitat amb resolució 4K nativa: La Xbox One X és capaç de proporcionar resolució 4K nativa en alguns jocs, oferint una qualitat d'imatge excepcional i detallada. Això significa que els jocs es poden jugar amb una resolució ultraalta, aprofitant al màxim els televisors 4K.
 • Compatibilitat amb jocs retrocompatibles: La Xbox One X és compatible amb jocs retrocompatibles de les versions anteriors de la Xbox, incloent la Xbox 360 i alguns jocs de la Xbox original. Això permet als jugadors reviure clàssics del passat amb millores visuals i de rendiment.
 • Suport per a tecnologia Dolby Atmos: La Xbox One X és compatible amb la tecnologia de so Dolby Atmos, oferint una experiència de so immersiva i envolupant. Això permet als jugadors gaudir d'un so tridimensional amb detalls precisos i una sensació d'immersió total.

The Witcher 3 Next Gen Update: Comparació Xbox One vs. Sèrie S vs. Sèrie X

Més informació


Aquesta pàgina ha sigut visitada: Avui: 1 / Ahir: 0 Fins ara: 132

 • microsoft/xbox-one.txt
 • Darrera modificació: 2023/05/20 09:10
 • per unmon2d